KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština

Spa

Modern, ergonomikus és tele van funkciókkal csakúgy, mint a többi termék az Inglesina M-home skálájában.

A SPA egy ízléses multifunkciós fürdetőállvány a modern háztartások számára. Tartalmazza mindazt, ami a baba biztonságos fürdetéséhez és pelenkázásához szükséges, ötvözve a praktikusságot a modern ergonomikus kivitelezéssel. Különösen akkor előnyös, ha pelenkázás után nem akarja átvinni a babát a fürdőszobába, mivel így minden higiéniai procedúra a gyerekszoba melegében végezhető el. De a SPA a fürdőszobában is megtalálja a helyét. Kivitelezése harmonizál a legmodernebb fürdőszobával is.

 

Részletek

A teljes egészében párnázott pelenkázó pult nem áteresztő felülettel rendelkezik és könnyen tisztán tartható.Az pelenkázó pult felhajtásával fozzáfér a beépített ergonomikusan kialakított kádhoz.Praktikus polcok pelenkákra vagy törölközőkre. Minden kéznél van, így nem kell sehova futkosni és felügyelet nélkül hagyni a babát.Áthelyezésében segít a fogantyús rész, amelyre törölközőt is akaszthat.A Spa két lába kerekekben végződik, így könnyen áthelyezhető.

Választható kiegészítők

Frottír huzat a pelenkázó pultra.Komplet kellékszett. Tartalmazza a frottír huzatot, a törölközőt, a kis köpenyt és a papucsot.

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek