KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština

Inglesina Gusto

Az új Inglesina GUSTO etetőszék modern és elbűvölő.

Új etetőszék az Inglesinától Új etetőszék az Inglesinától

Azoknak a gyermekeknek készült, akik már kezdenek önállóan ülni (kb. 6 hónapos kortól) egészen 36 hónapos korukig. Kényelmes, használata egyszerű és összecsukott állapotban nagyon kompakt. Pont ez miatt nemcsak otthon, hanem utazáshoz is nagyon praktikus.

Színvariációk


gusto-cffgusto-ecrgusto-lmpgusto-trc

Tulajdonságai


A Gusto nem csak modern dizájnnal rendelkezik. Tele van különböző funkciókkal, melyek megkönnyítik az anyukák és a babák mindennapjait. Például, a huzat szennyeződésálló, levehető és a szimbólumok szerint mosható. Könnyű szétnyitni és összecsukni, nagyon stabil és kis helyet foglal.

A szék ülése 5 magasságba állítható.A szék háttámlája szintén állítható, méghozzá 3 különböző helyzetbe.Összecsukott állapotban nagyon kompakt és támasztás nélkül megáll. Összecsukáskor az ülése megfordul és ezzel a szék méretei kisebbé válnak. Összecsukás után az etetőtálca elhelyezhető a konstrukcióba.5-pontos biztonsági öv – az öv pántjának magassága két fokozatba állítható, így az nő a gyermekkel.A 2 helyzetbe állítható etetőpult kivehető, ami megkönnyíti a gyermek beültetését a székbe. A különálló tálca berakható a mosogatógépbe.

Műszaki adatok


Tesztelve az EN 14988 biztonsági szabvány szerint
Méretei szétnyitott állapotban (pult nélkül): 55 x 80-103 x 77 (szélesség x magasság x mélység)
Méretei összecsukott állapotban (pult nélkül): 55 x 86,5 x 20,5 (szélesség x magasság x mélység)
Teljes súly a pulttal együtt: 8,45 kg
Súly a pult nélkül: 7 kg
A huzat anyaga: poliészter szennyeződésálló réteggel
A váz anyaga: lakkozott acél és műanyag

Kapcsolódó videók

Inglesina

Narozením nového dítěte přichází na svět také nová maminka a od této chvíle se posláním Inglesiny stává starost o ni a její děťátko vytvářením světa plného lásky, světa, ve kterém je vše ,,vyrobeno srdcem“. Snoubí se v něm pohodlí a účelnost, stejně tak jako kvalita a styl s těmi nejpřísnějšími bezpečnostními předpisy - to všechno dělá z Inglesiny celosvětově proslulou značku pro nejmenší.