KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Kollekció » Kollekció 2015 » Sportbabakocsik » Inglesina Trilogy

Inglesina Trilogy

Az Inglesina Trilogy egy maximálisan praktikus és könnyen kezelhető sport babakocsi.

TRILOGY-LIFESTYLE

TRILOGY sport

TRILOGY összecsukva

A letisztult modern vonalak, a rafinált színek és legfőképpen a kifinomult technikai megoldások teszik a Trilogy-t tökéletessé az igényes szülők számára. Minden helyzetben kényelmes és praktikus. A tágas gyermekülés vízszintes helyzetbe hozható. Az Easy Clip csatlakozó rendszer lehetővé teszi többféle komponens csatlakoztatását és adapter segítségével a Maxi-Cosi autósülés használatát is. A Trilogy-val minden egyszerűen megy. A golyós csapágyakkal ellátott kerekek megkönnyítik a kocsi tolását. Az elülső kerekeket rögzítő biztosíték praktikus elhelyezése az Inglesina saját szabadalma. Az ülés levétele és menetiránnyal szembeni vagy háttal való elhelyezése rendkívül egyszerű. Legértékelendőbb jellemvonása e babakocsinak a gyors szétnyitás és összecsukás, amely valóban egyszerűen egy kézmozdulattal megoldható.

  

ÚJDONSÁG! Töltse le a babakocsi katalógusát PDF formátumban Inglesina Trilogy 2015 (méret 2,1 MB). Csupán egy kattintás...

Elismerés

A közkedvelt Inglesina Trilogy moduláris rendszert az USA az év legjobb gyermektermékének járó NAPPA díjjal jutalmazta!

Vázak

Zippy ardesia vázZippy titanio váz Zippy ardesia vázpodvozek 2

Részletek

  A tolókar két különböző magasságba állítható.A sportüléshez tartozó meleg lábzsák tökéletesen védi gyermekét a hidegtől és a széltől egyaránt.5-pontos állítható biztonsági öv párnázott pántokkal.A sportülés háttámlája 175 fokos szögben dönthető, így gyermeke kényelmesen élvezheti a sétákat. A kupola hátsó része cipzárral van rögzítve, melynek lehúzásával egy praktikus és dönthető napellenzőt varázsolhat.A kupola hátsó része cipzárral van rögzítve, melynek lehúzásával egy praktikus és dönthető napellenzőt varázsolhat.Az elülső nagy bolygókerekek mindamellett, hogy automatikusan fixálhatóak, tökéletes rúgózásuknak köszönhetően kényelmessé teszik a sétát még a leggöröngyösebb utakon is. A könnyű manőverezés érdekében csapágyas kerekekkel van felszerelve és az Inglesina által elsőként kifejlesztett távolról fixálható kerekekkel.Az Inglesina által elsőként kifejlesztett távolról fixálható kerekekkel van felszerelve, így az anyukának nem kell a babakocsit megkerülve a legkülönbözőbb helyeken keresgélnie a fixáló gombot. Közvetlenül kéznél van elhelyezve, fel és le mozdulattal vezérelhető.Hihetetlenül könnyen, egy kézzel szétnyitható váz. Első lépésben nyomja meg a jobb oldali tolókarnál lévő gombot, melynek következtében a váz magától szétnyitódik. Majd kisebb lendülettel emelje meg a vázat és lábával biztosítsa ki.A váz egy kézzel összecsukható. Mindenekelőtt fixálja le az elülső kerekeket, majd nyomja meg a váz közepén lévő (piros) gombot, ezután húzza felfelé és a váz összecsukódik. Összecsukott állapotban magától megáll.Összecsukva minimum helyet foglal, és a váz oldalán lévő fogantyú segítségével hordozhatja akár egy aktatáskát.

Alapfelszereltség

Praktikus pohártartóval.Az alapfelszereltség része az esővédő a sportülésre, amely véd az esőtől és a széltől.A sportüléshez tartozó meleg lábzsák tökéletesen védi gyermekét a hidegtől és a széltől egyaránt.Váz alsó része színben azonos tágas kosárral van felszerelve (közepén pici vízelvezető lyukkal), mely 3 kg-ig terhelhető.

Választható kiegészítők

Színben azonos fogantyúra rögzíthető táska, amely a pelenkázó alátétet is tartalmazza.Nyári frottír betét a sportülésbe. Extra kényelmet biztosít a gyermeknek, higiéniai szempontokból is előnyös, az üléshuzatot pedig megvédi a nagyobb szennyeződésektől.Táska a sport babakocsira. Védi a babakocsit és az autó belső terét a szennyeződésektől. Praktikus, ha repülővel utazik.Hálózsák a sportülésbe.A mózeskosár használható gyermekek szállítására autóban. Jóváhagyott a 0 súlykategória számára (0-10 kg) az ECE 44/04 európai szabvány alapján. Kizárólag az Inglesina Auto Kit bekötő szettel együtt használandó.Nyári betét a Huggy hordozóba.Eredeti Inglesina esővédő a Huggy hordozóra, amely megvédi gyermekét az időjárás viszontagságaitól.Szúnyogok és rovarok elől védő szúnyogháló a Huggy hordozóra.Bázisalap a Huggy Multifix hordozó ISOFIX rendszerhez, mely rendszer jelentősen növeli a hordozó stabilitását a járműben és ezáltal növeli a biztonságot. A hordozó rögzítése és eltávolítása a járműből igen egyszerű és gyors.Standard bázisalap a Huggy Multifix hordozóhoz. A jármű biztonsági öveivel rögzíthető. Az elvégzett tesztek igazolják, hogy növeli a biztonságot és megkönnyíti a hordozó rögzítését az autóba. Alkalmas megoldás, ha járműve nem rendelkezik ISOFIX csatlakozással vagy, ha gazdaságos opciót keres.Az Inglesina Maxi-Cosi adapter lehetővé teszi, hogy a Trilogy vázra más márkájú hordozókat is ráillesszen: Maxi-Cosi (Mico AP & Prezi).

Kapcsolódó videók

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek