KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština

Inglesina Trip

A kompakt és könnyű Trip babakocsi modern dizájnnal.

Trip

Speciális funkciókkal sokoldalúan felszerelt. Az egyszerű és sportos dizájn és a vonzó színek széles skálája biztosítják, hogy praktikussága mellett egy ránézésre is vonzó babakocsiról van szó . Egyszerűen összecsukható, akárcsak egy esernyő, és kompakt méretei és kis súlya megkönnyítik a mindennapi használatot a szülők számára. Napos időben a búra dönthető napellenzője védi gyermekét az erős napsugárzástól, rossz időben pedig véd az esővédő. Hála a dönthető háttámlának és az állítható lábtámasznak, a Trip babakocsiban gyermeke mindig kényelmes és biztonságos pozícióban utazhat.

Sportkocsi

Az Inglesina Trip elölnézetből.Az Inglesina Trip srég állásban. Az Inglesina Trip oldalnézetből.

1. Elölnézet
2. Srég állás
3. Oldalnézet

 

Részletek

3 dőlésfokozatba állítható háttámla. A rendkívül csendesen állítható búra előredönthető és napellenzőként vagy esővédőként használható.A magas búra tágas teret biztosít és előredönthető sültje véd az erős napsugárzástól.Biztonsági fogantyúval van ellátva, mely menet közben jó kapaszkodó gyermekének és, mely a kocsival együtt összecsukódik. Az állítható lábtámla is gyermeke kényelmét szolgálja. Az 5-pontos biztonsági öv két fokozatba állítható és párnázott pántokkal van ellátva.A búra hátsó részén egy praktikus tárolórekesz található (pl. esővédőre). A búra tetején elhelyezkedő kis ablakon keresztül mindig szemmel tarthatja gyermék.Összecsukva minimálsi helyet foglal és az oldalán található fogantyú segítségével könnyedén hordozható, akár egy táska.

Alapfelszereltség

Könnyen hozzáférhető pohártartó.Az alapfelszereltség része az esővédő, amely véd az esőtől és a széltől.Része egy tágas könnyen hozzáférhető 3 kg teherbírású bevásárlókosár. Az alsó rész közepén egy kis vízelvezető lyuk található.

Választható kiegészítők

Praktikus színben azonos pelenkázótáska.A sportkocsiváz hordozására alkalmas táska. Így nem koszolódik be az autó beltere és jó kihasználható a repülőgépes utazásoknál.Téli hálózsák az 5-pontos biztonsági övrendszerhez szükséges nyílásokkal.A praktikus meleg lábzsák alkalmassá teszi a Trip babakocsit minden évszakra. Fekete színű.

Műszaki adatok

Megfelel az EN 1888 biztonsági szabványnak – gyermekeknek 6 hónapos kortól 15 kg-os testsúlyig. Szintén megfelel az US ASTM F833 szabványnak – gyermekeknek 3 hónapos kortól 55 lbs (25 kg-os) testsúlyig, továbbá a kanadai SOR-85-379 normának, mely a maximális testsúlyt 55 lbs (25 kg-on) és a maximális magasságot 110 cm-en szabja meg.

Kapcsolódó videók

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek