KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Autosedačky » Marco Polo

Marco Polo

Maximális kényelem és a legújabb védelmi technikák? A Marco Polo autósülés védeni fogja gyermekét születésétől egészen 18 kg-os súlyáig.

A Marco Polo modern autósülés védi gyermekét születésétől míg el nem éri a 18 kg-os testsúlyt (megközelítőleg 4 éves kora körül). Az ülés menetiránynak háttal (alkalmas az első hónapokban) és menetiránynak megfelelően is az autóba csatlakoztatható. A legjobb választás, ha a gyermek kényelméről és biztonságáról van szó. A Marco Polo megfelel az ECE R44/04 európai szabványnak és biztosítja gyermekének azt a komfortot és védelmet, amelyre életének első napjaitól kezdve még hosszú évekig szüksége lesz. Különleges körbeburkoló kialakításának köszönhetően a gyermek teljes biztonságban és kényelemben élvezheti az utazást.

Részletek

ECE44/04 szabvány alapján, 0-18 kg-os testsúlyú gyermekek számára.A közlekedési balesetek nagy része során az autó oldalát éri az ütés. Ezért nagyon fontos, hogy az ülés a gyermek fejét oldalról is védje.A Marco Polo könnyedén beállítható a gyermeke számára legkényelmesebb helyzetbe. Legyen szó ülésről vagy pihenésről a hosszú út során.A Marco Polo két oldalán található belső övtartó megkönnyíti a gyermek behelyezését és kivételét az ülésből.A gazdagon párnázott szűkítőbetét használata 3 hónapos korig javasolt.

Választható kiegészítők

A Marco Polo biztonsági ülés nyári, frottír betétje növeli gyermeke komfortérzetét a melegebb napokon, megkönnyíti az ülés tisztán tartását, növeli a higiéniát, valamint meghosszabbítja az ülés élettartamát.

Műszaki adatok

Anyaga: polipropilén

A huzat anyaga: poliészter huzat 10 mm-es szivaccsal és lélegző 3D hálós béléssel

Öv: 5 pontos biztonsági öv

Az autóba való rögzítés: 3 pontos

A rögzítés iránya: menetiránynak háttal (13 kg-ig), menetiránynak megfelelően (9-18 kg)

Méretek: 44 x 62 x 58 cm (szélesség x magasság x mélység)

Teljes súly: 8,8 kg

Biztonsági szabvány: ECE R44/04

Kapcsolódó videók

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek