KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Kollekció » Kollekció 2012

family-vertical mensi

 

Inglesina bemutatja: a 2012-es kollekciót

Az érzés, mely életet teremt, a szeretet. Maga az út az utazás, felfedezések és érzések, mit a szeretet, mely felfedi való énünket és szenvedéllyel segít a sikerhez. Mosolyból örömet fakaszt, lendületet ad és tovább fejleszt, kíváncsisággal és képeségekkel áld meg. Képességünk a szeretetre feltárja, hogy kik vagyunk, kit szeretünk és azt hogy fejezzük ki .....

1
Video
2
Video
Video ke kolekce
Katalógus

Mély babakocsik

Mély babakocsik

A világunk egy olyan részén élünk, ahol a művészet és a kultúra áthat mindent. Ennek egy része értelmeződik át a szépség hagyományába és a gyengéd gondoskodásban teljesedik ki, mely körülöleli gyermekét.

Többfunkciós babakocsi

Többfunkciós babakocsi

Ez a többfunkciós rendszer, mely minden szükséges egységet és kiegészítőt tartalmaz, amire csak szüksége lehet az újszülött baba utaztatása során egészen négy éves korig. A legtökéletesebb választás városi és vidéki élet esetén. Egyszerűen beállítható, kezelhető és a feltételekhez alakítható minimális kompromisszumokkal.

Kombinált babakocsi

Kombinált babakocsi

Kettő az egyben. A babakocsi a születéstől a gyermek három éves koráig alkalmas. Télen, nyáron, vidéken vagy városban egyaránt praktikus. Megbírkózik a legterepibb viszonyokkal is, miközben a babának kényelmet és biztonságot, az anyukának pedig könyű kezelhetöséget biztosít.

Sportbabakocsik

Sportbabakocsik

A szépség az egyszerűségben rejlik. Az apró mindennapi pillanatok átélése és élvezése, mikor a sarki üzletig elbiciglizve megéli a szabadság érzését. Ez a rövid kis kiruccanás otthonunk környezetében mégis szívünknek legkedvesebb.

Avio

Avio

A figyelemet felkeltő avangard stílusú Avio a városi babakocsikra egy merőben új elképzelés eredménye. Az alapértelmezett sportbabakocsis vázra, könnyedén rácsatlakoztatható a hordozó és a mély egység.

M-Home

M-Home

Maximáli kiszereltség, univerzális használhatóság, egyszerű kezelhetőség, modern design és mindez Önnek és gyermekének? Igen, az MHome választásával mindez lehetséges. Otthonában nem kell semmit változtatni és mégis az MHome-val lakása megőrzi otthonosságát.

Biztonsági ülések

Biztonsági ülések

A biztonsági ülések és bázistalpak gazdag kínálata a gyermek fejlődésének minden időszakát és az összes beszerelési lehetőséget lefedi. A gyermek így a születésétől egészen 36 kg-os súlyáig védve van.

Kiegészítők

Kiegészítők

Hozza ki Inglesinájából a maximumot! A választható kiegészítőket az Ön és gyermeke igényei szerint megválogathatja.

Egyéb termékek

Egyéb termékek

Inglesina további praktikus és trendy termékei, melyek bentre és ki a szabadba, otthon és utazás során egyaránt használhatja.

otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Hledáte další užitečné informace o kočárcích Inglesina? Rady, jak je nejlépe používat, aby odvozily ne jedno, ale třeba pět dětí? Jak využít všechny jejich přednosti a dosáhnout nezaměnitelného požitku z jejich používání? Ve spolupráci s desítkami maminek několika generací jsme vytvořili databázi nejčastějších otázek a odpovědí. Je pravděpodobné, že to, co Vás zajímá, tam opravdu nalezenete. Stačí nahlédnout.

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek