KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Kollekció » Kollekció 2012 » Biztonsági ülések

Biztonság mindenekelőtt. Az Inglesina által kifejlesztett Huggy a legkisebb gyermekeknek, akik az autóban és a sétán is maximális védelmet igényelnek.

Bemutatjuk az Amerigot, a 9-18 kg közti súlyú gyermekeknek készült biztonsági ülést, egy az ütközés energiáját elnyelő rendszerrel.

Amerigo ISOFIX, biztonsági gyermekülés 9-18 kg-ig, az ISOFIX rögzítő- és ütközéscsillapító rendszerrel.

Maximális kényelem és a legújabb védelmi technikák? A Marco Polo biztonsági ülés a gyermekét születésétől egészen 18 kg-os súlyáig védeni fogja.

A Prime Miglia biztonsági ülés kényelmet és biztonságot nyújt utasa számára, és mindezek mellet a beszerelése is roppant egyszerű. 9 kg-os testsúlytól az ülés használatát igénylő időtartam végéig használható.

A Prime Miglia I-FIX biztonsági ülés a technológiailag legfejlettebb megoldást kínálja a 9-36 kg-os súlyú gyermekek kényelmes és biztonságos szállítására.

Hiányolja az újszülötteknek szánt üléseknél az állíthatóságot? A Moovy biztonsági ülés a gyermekét születésétől egészen 18 kg-os súlyáig védi.

otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Hledáte další užitečné informace o kočárcích Inglesina? Rady, jak je nejlépe používat, aby odvozily ne jedno, ale třeba pět dětí? Jak využít všechny jejich přednosti a dosáhnout nezaměnitelného požitku z jejich používání? Ve spolupráci s desítkami maminek několika generací jsme vytvořili databázi nejčastějších otázek a odpovědí. Je pravděpodobné, že to, co Vás zajímá, tam opravdu nalezenete. Stačí nahlédnout.

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek