KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština

Huggy Multifix

Biztonság mindenekelőtt. Az Inglesina által kifejlesztett Huggy a legkisebb gyermekeknek, akik az autóban és a sétán is maximális védelmet igényelnek.

 

A háttámla egyedi dőlésszögének és a fej oldalvédelmének köszönhetően kényelmes és biztonságos. Beszerelése az autóba, és a kompatibilis Inglesina alvázakra történő illesztése egyszerű. Az autóban a menetiránnyal ellentétesen kell bekötni, így a gyermeket az egész héjszerkezetével védi. Az autóba való bekötéséhez a két változatban kapható, külön megvásárolható bázistalpat használja. Az utazásra és túrákra egyaránt alkalmas, mivel a kényelmes Easy Clip rendszer segítségével az összes Inglesina alvázra ráilleszthető (a Balestrino alváz kivételével). Ezzel lehetővé teszi az ülés közvetlen áthelyezését az autóból a babakocsira az alvó gyermek mozgatása nélkül. Az európai ECE 44/04 szabványnak is megfelel.

Része az utazási rendszer

A Huggy a balestrino alvázon. A babakocsira való rögzítéséhez két adapter szükséges.A Huggy a Comfort Chrome alvázon. Adapter nélküli rögzítés, közvetlenül az Easy Clip csatlakozó rendszerrel.A Huggy biztonsági ülés a felfújható kerekekkel rendelkező Ergo Bike alvázon. Adapter nélküli rögzítés, közvetlenül az Easy Clip csatlakozó rendszerrel.A Huggy biztonsági ülés az Otutto alvázon. Adapter nélküli rögzítés, közvetlenül az Easy Clip csatlakozó rendszerrel.

1. A balestrino alvázon
2. A Comfort Chrome alvázon
3. Az Ergo Bike alvázon
4. Az Otutto alvázon

A Huggy az Avio alvázon. A rögzítéséhez két, az Avio részét képező adapter szükséges.A Huggy a Zippy alvázon. Adapter nélküli rögzítés, közvetlenül az Easy Clip csatlakozó rendszerrel.A Huggy biztonsági ülés a Zippy Free alvázon. Adapter nélküli rögzítés, közvetlenül az Easy Clip csatlakozó rendszerrel.A Huggy ikreknek készült Domino alvázon. Adapter nélküli rögzítés, közvetlenül az Easy Clip csatlakozó rendszerrel.

5. Az Avio alvázon
6. A Zippy alvázon
7. A Zippy Free alvázon
8. A Domino alvázon

Részletek

Oldalsó védelmet biztosító rendszerrel.Állítható napvédő tetővel.A puhán párnázott ülésbetét  csúszásgátló  talpa segítségével kiegyenlíti az ülés dőlését, így az sokkal kényelmesebb és egyben biztonságosabb. Később, ha a gyermek megnő a betét kivehető, így az ülésben sokkal több helye lesz.Az ülés belső öveinek párnái puhák és jól szellőznek.

Választható kiegészítők

A Huggy nyári frottír ülésbetétje elválasztja a gyermeket az ülés polisztirol anyagától.A Huggy biztonsági ülés szúnyogok és egyéb bogarak elleni hálója.Amennyiben a Huggyt nem csak autóban, hanem alvázon is használni szeretné, akkor az esővédő is jól jöhet.A Huggy Multifix ISOFIX rendszerrel rögzített bázistalpa a biztonságot és egyben az ülés stabilitását az autóban is jelentősen növeli. Az ülés be- és kiszerelése sokkal egyszerűbb és gyorsabb.A Huggy Multifix az autó öveivel rögzített változata a tesztek szerint növeli a biztonságot, valamint megkönnyíti a ki- és beszerelését.

Kapcsolódó videók

otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Hledáte další užitečné informace o kočárcích Inglesina? Rady, jak je nejlépe používat, aby odvozily ne jedno, ale třeba pět dětí? Jak využít všechny jejich přednosti a dosáhnout nezaměnitelného požitku z jejich používání? Ve spolupráci s desítkami maminek několika generací jsme vytvořili databázi nejčastějších otázek a odpovědí. Je pravděpodobné, že to, co Vás zajímá, tam opravdu nalezenete. Stačí nahlédnout.

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek