KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština

Marco Polo

Maximális kényelem és a legújabb védelmi technikák? A Marco Polo biztonsági ülés a gyermekét születésétől egészen 18 kg-os súlyáig védeni fogja.

Az ülés speciális formatervezése és felépítése a leglelkiismeretesebb védelmet és kényelmet biztosítja gyermekének izgalmas felfedezőútjai során. Az első időszakban, amíg a gyermeke nem éri el a 9 kg-os testsúlyt a Marco Polo biztonsági ülést a menetiránnyal ellentétesen kell beszerelni. Ebben az időszakban jól jöhet a támla állíthatósága is, így az ülés hosszabb utakon is kényelmes lesz. Később az ülés megfordítható a menetiránnyal megfelelő irányba. A Marco Polo saját övfeszítője baleset esetén jelentősen csökkenti az ülés mozgását, így gyermeke biztonságát tovább növeli.

Részletek

ECE44/04 szabványú, 0-18 kg-os testsúlyú gyermekek számára.A közlekedési balesetek nagy része során az autó oldalát éri az ütés. Ezért nagyon fontos, hogy az ülés a gyermek fejét oldalról is védje.A Marco Polo könnyedén beállítható a gyermeke számára legkényelmesebb helyzetbe. Legyen szó ülésről vagy pihenésről a hosszú út során.A Marco Polo két oldalán található belső övtartó megkönnyíti a gyermek behelyezését és kivételét az ülésből.A gazdagon párnázott szűkítőbetét használata 3 hónapos korig javasolt.

Választható kiegészítők

A Marco Polo biztonsági ülés nyári, frottír betétje növeli gyermeke komfortját a legmelegebb napokon, megkönnyíti az ülés tisztán tartását, növeli a higiéniát, valamint meghosszabbítja az ülés élettartamát.

otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Hledáte další užitečné informace o kočárcích Inglesina? Rady, jak je nejlépe používat, aby odvozily ne jedno, ale třeba pět dětí? Jak využít všechny jejich přednosti a dosáhnout nezaměnitelného požitku z jejich používání? Ve spolupráci s desítkami maminek několika generací jsme vytvořili databázi nejčastějších otázek a odpovědí. Je pravděpodobné, že to, co Vás zajímá, tam opravdu nalezenete. Stačí nahlédnout.

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek