KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Kollekció » Avio » Inglesina Avio

Inglesina Avio

Egyedülálló újgenerációs sport babakocsi.

Ez a divatos és modern városi Inglesina Avio!

S Aviem na kávu

Felkészült a város minden akadályára. Szűk és túlzsúfolt utcák, egymáson parkoló autók, feltört járdák, lépcsők és mozgólépcsők, időhiány - és mindeközben el kell intéznie a bevásárlást, az orvost, a sétákat a parkban és mindazt, amire a családjának szüksége van. Mindez elegánsan megoldható. Ha van Avioja...

S Aviem na nákupy

Innovatív tervezés, modern dizájn és technológia. Az Avio egy pazar és megfizethető sport babakocsi teletöltve különböző funkciókkal és hihetelenül gazdag alapfelszereltséggel. Ismerje meg.

Rendszer

Avio sportkocsi Avio mózeskosár  Huggy hordozó

A formatervezett Avio sport babakocsi könnyen kiegészíthető mózeskosárral vagy Huggy hordozóval. Ezáltal egy páratlanul praktikus és lélegzetelállító kivitelezésű rendszer keletkezik.
1. Sportkocsi
2. Mózeskosár
3.Huggy hordozó

Részletek

Sportkocsi a gyermek születésétől 15kg-os testsúlyig… Az Avio átfér még az olyan szűk helyeken is, amelyek  mindössze 49,5 cm szélesek! Az érintésre nagyon kellemes átkötős tolókar javítja a kocsi kezelhetőségét és lehetővé teszi annak irányítását egy kézzel is. A kocsi elengedhetetlen részét képezi a vele harmonizáló kis ablak a búrán. Az Inglesina által szabadalmaztatott és a ma már legendásnak számító egy kézzel történő szétnyitás és összecsukás! A rúgózós bolygókerekek megkönnyíti a kocsi tolását… Összecsukva mindössze 93 cm magas!

Választható mózeskosár praktikus fogantyúval. A mózeskosár alja perforált, hogy biztosítsa a természetes szellőzést. Hogy biztosítsuk a maximális higiéniát a kocsi minden részében, ami a gyermekkel érintkezik, a teljes bélés kivehető és kézzel mosható. A mózeskosár rögzíthető autóba (Inglesina auto KIT segítségével) Rögzítőrendszer központi vezérlése a kosár vázról történő eltávolításához. Kétoldalú matrac - az egyik oldalról légáteresztő háromdimenziós hálóval, ami a meleg napokon elvezeti a nedvességet, a másik oldalról puha és meleg mikroplüssel a hidegebb napokra…

Alapfelszereltség

Beépített cumisüvegtartó. Esővédő (a sportkocsira). Modern búra hangtalan, önkioldó mechanizmussal. Formatervezett lábzsák.

Választható kiegészítők

Avio mózeskosár - az Avio divatos színeiben kapható, kibővíti az Avio használati lehetőségeit már a gyermek születésétől, maximális védelmet és kényelmet biztosít. Huggy Multifix hordozó oldalsó fejvédővel. Avio fogantyús táska - csinos és tágas, elfér benne mindaz, amire gyermekének szüksége lehet egy séta során, színben azonos kivitelezésben kapható... Avio téli hálózsák - megóvja a gyermeket a kedvezőtlen vagy hideg időjárásban, az Avio babakocsi színeiben kapható Avioba való nyári betét.. Táska az Avio babakocsira...

Bázisalap, melyre a Huggy Multifix hordozó ISOFIX rendszerrel rögzül, amely jelentősen növeli a hordozó stabilitását a járműben és ezáltal növeli a biztonságot is. Standard bázisalap a Huggy Multifix hordozóhoz. A járműbe biztonsági öveivel rögzíthető. A mózes számára készült összecsukható állvány… Esővédő a mózeskosárra... Szúnyogháló.Amyennyiben már van hordozója, jól jöhet valamelyik a három adapter közül a Britax, Maxi Cosi vagy a Graco hordozó rögzítéséhez.

Kapcsolódó videók

otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Hledáte další užitečné informace o kočárcích Inglesina? Rady, jak je nejlépe používat, aby odvozily ne jedno, ale třeba pět dětí? Jak využít všechny jejich přednosti a dosáhnout nezaměnitelného požitku z jejich používání? Ve spolupráci s desítkami maminek několika generací jsme vytvořili databázi nejčastějších otázek a odpovědí. Je pravděpodobné, že to, co Vás zajímá, tam opravdu nalezenete. Stačí nahlédnout.

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek