KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Kollekció » Biztonsági ülések » Amerigo HSA Isofix

Amerigo HSA Isofix

Amerigo ISOFIX, biztonsági gyermekülés 9-18 kg-ig, az ISOFIX rögzítő- és ütközéscsillapító rendszerrel.

 

A modern biztonsági elemeinek köszönhetően, mint pl. az ISOFIX rögzítő- és az exkluzív HSA ütközéscsillapító rendszer, az Amerigo ISOFIX segít a szülőknek, hogy nagyobb biztonságban érezhessék gyermeküket a mindennapi használat során és a hosszú utakon is. A gyermek biztonságához az ergonomikus ülés, a finom párnái és a támla dőlésének 4 helyzete is hozzájárul. Az ISOFIX rögzítőelemekkel ellátott járművekben a maximális biztonságot a rögzítőrendszer és a láb együttes használata nyújtja. Az többi járműben az autó biztonsági öve használható. Részletek a használati útmutatóban.

Részletek

ECE44/04 szabványú, 9-18 kg-os testsúlyú gyermekek számára.Az ergonomikus dizájn a gyermeket tökéletesen körbefogja, így biztonságot nyújt. Az ütközésnél, illetve hirtelen fékezésnél keletkezett hajlítónyomatékot kiegyenlítő talppal kiegészített ISOFIX rögzítőrendszer a biztonságot tovább növeli.A biztonsági ülés belső övei a fejtámlával vannak egybeépítve.Az ülés héjszerkezete 4 pozícióba helyezhető.HSA ütközéscsillapító rendszer (Hydraulic Shock Absorber).

otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Hledáte další užitečné informace o kočárcích Inglesina? Rady, jak je nejlépe používat, aby odvozily ne jedno, ale třeba pět dětí? Jak využít všechny jejich přednosti a dosáhnout nezaměnitelného požitku z jejich používání? Ve spolupráci s desítkami maminek několika generací jsme vytvořili databázi nejčastějších otázek a odpovědí. Je pravděpodobné, že to, co Vás zajímá, tam opravdu nalezenete. Stačí nahlédnout.

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek