KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština

Magellano

Hiányolja az újszülötteknek szánt üléseknél az állíthatóságot? A Moovy biztonsági ülés a gyermekét születésétől egészen 18 kg-os súlyáig védi.

A Magellano egy sportos biztonsági gyerekülés, mely a születéstől egészen 18 kg-ig használható. Legfőbb előnyei az alacsony súlya (csak 6,2 kg) és az ezzel járó egyszerű és gyors beszerelése. A biztonsági ülés alján található csúszásgátló elemek biztosítják annak stabilitását az autó ülésén. A szűkítőbetét az alapfelszerelés része. A gyermeknek maximális kényelmet biztosít. A legújabb európai ECE 44/04 szabványnak is megfelel.

Részletek

ECE44/04 szabványú, 0-18 kg-os testsúlyú gyermekek számára.A Moovy  könnyedén beállítható a gyermeke számára legkényelmesebb helyzetbe. Legyen szó ülésről vagy pihenésről a hosszú út során.5 pontos, központi vezérlésű, párnázott vállhevederekkel ellátott belső övek.Egy gazdagon párnázott, újszülötteknek készült szűkítőbetéttel rendelkezik, mely a későbbiekben, ha a gyermek megnő, kivehető.

Választható kiegészítők

A Moovy biztonsági ülés nyári, frottír betétje növeli gyermeke komfortját a legmelegebb napokon, megkönnyíti az ülés tisztán tartását, növeli a higiéniát, valamint meghosszabbítja az ülés élettartamát.

otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Hledáte další užitečné informace o kočárcích Inglesina? Rady, jak je nejlépe používat, aby odvozily ne jedno, ale třeba pět dětí? Jak využít všechny jejich přednosti a dosáhnout nezaměnitelného požitku z jejich používání? Ve spolupráci s desítkami maminek několika generací jsme vytvořili databázi nejčastějších otázek a odpovědí. Je pravděpodobné, že to, co Vás zajímá, tam opravdu nalezenete. Stačí nahlédnout.

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek