KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština

Prime Miglia

A Prime Miglia biztonsági ülés kényelmet és biztonságot nyújt utasa számára, és mindezek mellet a beszerelése is roppant egyszerű. 9 kg-os testsúlytól az ülés használatát igénylő időtartam végéig használható.

 

A biztonsági ülés technológiailag fejlett, extrémen kényelmes, és közben nagyon könnyű (csak 6 kg). A belső fejtámlája 4 különböző magasságba és 5 szélességi pozícióba állítható. Az ülés háttámlájának magassága szintén variálható, méghozzá 6 különböző pozícióba. A későbbiekben, mikor már nem lesz rá szükség (min. 25 kg), teljesen leszerelhető, így már csak ülésmagasítóként funkcionál. A Prime Miglia remekül igazodik a növekvő gyermek igényeihez.

Részletek

I+II+III kategóriájú, 9-36 kg.A közlekedési balesetek nagy része során az autó oldalát éri az ütés. Ezért nagyon fontos, hogy az ülés a gyermek fejét oldalról is védjeA belső fejtámla magassága és szélessége is állítható.A háttámla 6 különböző helyzetbe állítható. A mintegy 20 kg-os súly elérését követően a belső biztonsági övek eltávolíthatók, és az ülés továbbra is használható nélkülük.Az ülésmagasítóba rejtett rész lenyitását követően a támasz két helyzetbe állítható: pihenő és utazó.Ha a gyermek kinövi az ülést (25-30kg), a háttámla eltávolítása után ülésmagasítónak továbbra is használható.

otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Hledáte další užitečné informace o kočárcích Inglesina? Rady, jak je nejlépe používat, aby odvozily ne jedno, ale třeba pět dětí? Jak využít všechny jejich přednosti a dosáhnout nezaměnitelného požitku z jejich používání? Ve spolupráci s desítkami maminek několika generací jsme vytvořili databázi nejčastějších otázek a odpovědí. Je pravděpodobné, že to, co Vás zajímá, tam opravdu nalezenete. Stačí nahlédnout.

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek