KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Kollekció » Biztonsági ülések » Prime Miglia I-FIX

Prime Miglia I-FIX

A Prime Miglia I-FIX biztonsági ülés a technológiailag legfejlettebb megoldást kínálja a 9-36 kg-os súlyú gyermekek kényelmes és biztonságos szállítására.

 

Egy technológiailag fejlett, hihetetlenül kényelmes, és a legmodernebb ISOFIX rögzítőrendszerrel ellátott ülésről van szó. A belső fejtámlája 4 különböző magasságba és 5 szélességi pozícióba állítható. Az ülés háttámlájának magassága szintén variálható, méghozzá 6 különböző pozícióba. A későbbiekben, mikor már nem lesz rá szükség (min. 25 kg), teljesen leszerelhető, így már csak ülésmagasítóként funkcionál. A Prime Miglia remekül igazodik a növekvő gyermek igényeihez.

Részletek

I+II+III kategóriájú, 9-36 kg.A közlekedési balesetek nagy része során az autó oldalát éri az ütés. Ezért nagyon fontos, hogy az ülés a gyermek fejét oldalról is védje.A belső fejtámla magassága és szélessége is állítható.A háttámla 6 különböző helyzetbe állítható. A mintegy 20 kg-os súly elérését követően a belső biztonsági övek eltávolíthatók, és az ülés továbbra is használható nélkülük.Az ISOFIX csatlakozóelemek mellett, az ülést az autó biztonsági öveivel is rögzíteni kell, mivel a hajlítónyomaték kiegyenlítését a kettő együttes hatása biztosítja. Ez a rendszer szolgál továbbá az ülőlap támlától való távolságának és ezzel együtt a háttámla pozíciójának (pihenés és utazás) változtatására is.a a gyermek kinövi az ülést (25-30kg), a háttámla eltávolítása után ülésmagasítónak továbbra is használható.

otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Hledáte další užitečné informace o kočárcích Inglesina? Rady, jak je nejlépe používat, aby odvozily ne jedno, ale třeba pět dětí? Jak využít všechny jejich přednosti a dosáhnout nezaměnitelného požitku z jejich používání? Ve spolupráci s desítkami maminek několika generací jsme vytvořili databázi nejčastějších otázek a odpovědí. Je pravděpodobné, že to, co Vás zajímá, tam opravdu nalezenete. Stačí nahlédnout.

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek