KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Kollekció » Egyéb termékek » Inglesina Fast

Inglesina Fast

Inglesina Fast asztalhoz rögzített etetőszék. Könnyű, áthelyezése és tárolása egyszerű.

Fast etetőszékkel gyermeke az asztalnál ül, akárcsak a felnőttek. Otthon, kirándulások során vagy éttermi látogatásuk estenén is kéznél lehet. Bárhova helyezhető és a mellékelt táska segítségével mindenhova vihető. A Fast asztali etetőszék praktikus és nemcsak megkönnyít minden etetést, de élvezetessé is teszi azt az Önök számára.

Részletek

Univerzális hozzáerősítők minden asztaltipushoz alkalmasak. A minimális asztal vastagság 20 mm.Biztonsági ágyéköv, hogy a csúszásveszélyét kivédje és biztonsági övek, hogy a kiesést megakadályozza.Hátoldalán praktikus zseb a kellékekre pl. előkére.Összezárt állapotban minimális helyet foglal.Eltávolítható és 30°C-on mosható huzat.

Alapfelszereltség

Hasznos táska a szállításra.

Kapcsolódó videók

otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Hledáte další užitečné informace o kočárcích Inglesina? Rady, jak je nejlépe používat, aby odvozily ne jedno, ale třeba pět dětí? Jak využít všechny jejich přednosti a dosáhnout nezaměnitelného požitku z jejich používání? Ve spolupráci s desítkami maminek několika generací jsme vytvořili databázi nejčastějších otázek a odpovědí. Je pravděpodobné, že to, co Vás zajímá, tam opravdu nalezenete. Stačí nahlédnout.

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek