KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština

Gate

Az Inglesina számára a gyermek biztonsága a legfontosabb. Ezért bővítette termékskáláját a GATE biztonsági babaráccsal, mely ajtó- és lépcsőrácsként is használható.

Ha a gyermek elkezd kúszni-mászni, itt az idő, hogy leellenőrizzük, vajon lakásunk elég biztonságos-e. A világ a gyermek szemszögéből egészen más, mint a miénkből. Ha pedig hozzáadjuk a kiváncsiságát, egyértelmű, hogy megfelelő védelem nélkül nagyban fennáll a sérülés veszélye. Hogy a szülőknek megkönnyítse ezt a szituációt, az Inglesina kifejlesztette a 77 cm magas Gate biztonsági babarácsot. A Gate megfelelő biztonságot, és egyszerű telepítést és működtetést nyújt. Csakúgy, mint a többi terméknek az Inglesina M-home skálájában, kivitelezése dizájnos és trendi színű. A Gate egy kézzel nyitható és bár eredetileg 72 - 80,5 cm széles nyílásokhoz készült, a megfelelő számú toldalék megvétele után egészen 128,5 cm széles nyílásnál is alkalmazható. Ha a lépcsőre tervezi helyezni, ne feledje, hogy szüksége lesz egyre lent és egy másikra fent.

Választható kiegészítők

12 cm hosszú toldalék. A babarácsot csak két toldalékkal lehet meghosszabítani, de a különböző hosszú toldalékok kombinálhatók.24 cm hosszú toldalék. A babarácsot csak két toldalékkal lehet meghosszabítani, de a különböző hosszú toldalékok kombinálhatók, pl. 12 cm-es a 24 cm-essel, ami 108-116,5 cm széles nyílást fed be.

otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Hledáte další užitečné informace o kočárcích Inglesina? Rady, jak je nejlépe používat, aby odvozily ne jedno, ale třeba pět dětí? Jak využít všechny jejich přednosti a dosáhnout nezaměnitelného požitku z jejich používání? Ve spolupráci s desítkami maminek několika generací jsme vytvořili databázi nejčastějších otázek a odpovědí. Je pravděpodobné, že to, co Vás zajímá, tam opravdu nalezenete. Stačí nahlédnout.

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek