KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština

Spa

Modern, ergonomikus és tele van funkciókkal csakúgy, mint a többi termék az Inglesina M-home skálájában.

A SPA egy ízléses multifunkciós pelenkázó felület a modern háztartások számára. Tartalmazza mindazt, ami a baba biztonságos fürdetéséhez szükséges, ötvözve a praktikusságot a modern ergonomikus kivitelezéssel. Különösen akkor előnyös, ha pelenkázás után nem akarja átvinni a babát a fürdőszobába, mivel így minden higiéniai procedúra a gyerekszoba melegében végezhető el. De a SPA a fürdőszobában is megtalálja a helyét. Kivitelezése harmonizál a legmodernebb fürdőszobával is.

 

Részletek

Teljes egészébe szivaccsal kitöltött átpakolópult nam áteresztő felülettel. Könnyen tisztán tartható.Az átpakolópult részt felhajtva fozzáfér a beépített ergonomikusan kialakított kádhoz.Praktikus polcok pelenkákra vagy törölközőkre.Áthelyezésében segít a fogantyús rész. Vagy használja a törölköző elhelyezésére.Kerekekre szerelt két lába szintén segít áthelyezésében.

Választható kiegészítők

Frottír huzat az átpakolópultra.Komplet kellékszett. Tartalmazza a frottír huzatot, törölközőt, köpenyt és papucsot.

otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Hledáte další užitečné informace o kočárcích Inglesina? Rady, jak je nejlépe používat, aby odvozily ne jedno, ale třeba pět dětí? Jak využít všechny jejich přednosti a dosáhnout nezaměnitelného požitku z jejich používání? Ve spolupráci s desítkami maminek několika generací jsme vytvořili databázi nejčastějších otázek a odpovědí. Je pravděpodobné, že to, co Vás zajímá, tam opravdu nalezenete. Stačí nahlédnout.

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek