KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Kollekció » Sportbabakocsik » Inglesina Swift

Inglesina Swift

A kompakt, nagyon könnyű és dinamikus Inglesina Swift babakocsi.

Egyszerű összezárás, ergonomikusan kialakított kellemes tapintású fogantyú, 6 kg alatti súly, 4 pozícióba dönthető háttámla - és az előnyök felsorolását még alig kezdtük el. Ha mindehhez még hozzáadjuk a 4 atraktív színt, a tágas kosarat és a ruganyos kerekeket, máris kaptunk egy sport babakocsit, mely olyan fiatal anyukák számára készült, akik semmit nem színlelnek, csak szeretnék gyermekükkel együtt kiélvezni az élet minden pillanatát.

Sportkocsi

Elölnézetből az Inglesina SwiftAz Inglesina Swift srég állásban. Oldalnézetből az Inglesina Swift.

1. Elölnézet
2. Srég állás
3. Oldalnézet

 

Részletek

4 dőlésfokozatba állítható háttámla.Tágas teret biztosít a magas búra. Előre dönthető és napellenzővel van ellátva.Az új Trip már biztonsági fogantyúval van ellátva, mely menet közben jó kapazkodó gyermekének. Az állítható lábtámla is gyermeke kényelmét szolgálja.A búra hátsó részén egy praktikus tárolórekesszel (pl. esővédőre) és egy kis ablakkal van ellátva.Összecsukva minimálsi helyet foglal és az oldalán található fogantyú segítségével könnyedén hordozható, akár egy táska.

Alapkiszerelés

Praktikus italtartóval, könnyen hozzáférhető helyen.Esővédő, amely véd esőtől és széltől.Váz alsó részén tágas kosár 3 kg-os terhelhetőséggel. Közepében apró víz elvezető nyílással..

Választható kiegészítők

Színben azonos praktikus pelenkázó táska.A sportkocsiváz hordozására alkalmas táska. Így nem koszolódik be az autó beltere és jó kihasználható a repülőgépes utazásoknál.Téli kapucnis hálózsák.

Kapcsolódó videók

otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Hledáte další užitečné informace o kočárcích Inglesina? Rady, jak je nejlépe používat, aby odvozily ne jedno, ale třeba pět dětí? Jak využít všechny jejich přednosti a dosáhnout nezaměnitelného požitku z jejich používání? Ve spolupráci s desítkami maminek několika generací jsme vytvořili databázi nejčastějších otázek a odpovědí. Je pravděpodobné, že to, co Vás zajímá, tam opravdu nalezenete. Stačí nahlédnout.

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek