KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Kollekció » Sportbabakocsik » Inglesina Zippy Evo

Inglesina Zippy Evo

A Zippy Evo legendás sport babakocsi, amely egy kézzel és egy mozdulattal szétnyitható és összecsukható.

Ezzel a sport babakocsival fürgén és biztonságosan közlekedhet. Könnyen kezelhető és egyszerűen irányítható. Innovatív és gazdagon el van látva szériafelszereléssel. Az éles precíz vonalakkal ellátott vázszerkezet nagyon könnyű. Egy kézzel és egy mozdulattal szétnyitható majd összecsukható.

Részletek

A fogantyúk két magassági fokba állíthatók. Lehet a fogantyúja menetirányba néző vagy befelé fordított.A sportüléshez tartozó bélelt lábzsák szigetelhető és így nemcsak melegben tartja a gyermeket, de véd a hidegtől és a széltől.Sportkocsi búrája stílusos átlátszó műanyagablakkal van ellátva.A sportülés háttámlája 175°-os szöget zár be az üléssel, így a gyermek kényelmesen tud feküdni. Zippy Free búrát hátsó részénél lecsatolva egyszerűen praktikus napernyővé alakíthat, melyet a kívánt pozícióba dönthet.A váz hihetetlenül egyszerű szétnyitása csupán egy kézzel. A jobb oldali tolókaron található biztosító gomb felhúzásával a kocsi gyakorlatilag magától szétnyílik. Ezután a vázszerkezetet lábával rögzíti.A váz egy kézzel történő összecsukása. Nyomja meg a biztosító gombot (piros) és húzza a rögzítőrendszer fogantyúját (és így a vázat) felfelé míg az össze nem csukódik.Zárt állapotban minimális helyet foglal és az oldalfogantyú segítségével hordozható akár egy bőrönd.

Alapfelszereltség

Kiszerelésként az anyuka számára könnyen elérhető pohár- vagy cumisüvegtartó.Esővédő a sportkocsira, amely véd az esőtől és a széltől.A sportüléshez tartozó bélelt lábzsák szigetelhető és így nemcsak melegben tartja a gyermeket, de véd a hidegtől és a széltől.Váz alsó részén tágas kosár 3 kg-os terhelhetőséggel. Közepében apró víz elvezető nyílással.

Választható kiegészítők

Színben azonos fogantyútáska, amely vészhelyzet esetére pelenkázó alátéttel van felszerelve.Nyári pamut betét a sportülésbe. Extra kénylemet biztosít a gyereknek, higiéniai szempontokból is előnyös és az üléshuzatot pedig megvédi a nagyobb szennyeződésektől.A sportkocsiváz hordozására alkalmas táska. Így nem koszolódik be az autó beltere és jó kihasználható a repülőgépes utazásoknál.Téli kapucnis hálózsák, az 5-pontos biztonsági övrendszerhez szükséges nyílásokkal van ellátva, sportülésbe vagy mózeskosárba is alkalmas.Inglesina Car Kit szett, melynek autóba való rögzítése jóváhagyott.Nyári frottír betét a Huggy hordozóra, így a gyermek nem érintkezik a poliészter szerkezettel.Az Inglesina a Huggy hordozóra is eredeti esővédőt kínál, mely véd a nemvárt esőzés ellen, ha a vázon hordozóval indult útnak.Szúnyogok és egyéb rovarok elleni háló a Huggy hordozóra.Bázisalapra a Huggy Multifix hordozó ISOFIX rendszerre rögzül, amely jelentősen növeli a hordozó stabilitását a járműben és ezáltal növeli a biztonságosságot is. A járműbe a hordozó rögzítése és eltávolítása igen egyszerű és gyorssan elvégezhető.Standard bázisalap a Huggy Multifix hordozóhoz. A jármű biztonsági öveivel rögzíthető. Az elvégzett tesztek alapján, a biztonsági követelményeknek megfelel.Megkönnyíti a hordozó rögzítését, ki és behelyezését az autóba.

Kapcsolódó videók

otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Hledáte další užitečné informace o kočárcích Inglesina? Rady, jak je nejlépe používat, aby odvozily ne jedno, ale třeba pět dětí? Jak využít všechny jejich přednosti a dosáhnout nezaměnitelného požitku z jejich používání? Ve spolupráci s desítkami maminek několika generací jsme vytvořili databázi nejčastějších otázek a odpovědí. Je pravděpodobné, že to, co Vás zajímá, tam opravdu nalezenete. Stačí nahlédnout.

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek