KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Kollekció » Kollekció 2016-17

Inglesina bemutatja:

Új kollekció 2016-17

Termékkatalógus:

Mély babakocsik

Mély babakocsik

Az Inglesina a világ azon részén alkot, ahol a művészet és a kultúra áthat mindent. Ennek egy része jelenik meg a szépség hagyományában és a gyengéd gondoskodásban, mely majd körülöleli gyermekét.

Többfunkciós babakocsik

Többfunkciós babakocsik

Minden szükséges kiegészítőt tartalmaz, amire csak szüksége lehet az újszülött baba utaztatása során egészen négy éves koráig. A legtökéletesebb választás akár a városi, akár a vidéki életet részesíti előnyben. Egyszerűen kezelhető és a feltételekhez alakítható, minimális kompromisszumokkal.

Sportbabakocsik

Sportbabakocsik

A szépség az egyszerűségben rejlik: egy kiruccanás a parkba vagy egy séta a sarki kisboltba. Teljenek kellemesen a kirándulások.

Iker babakocsik

Iker babakocsik

Testvér babakocsi ikrek vagy korban közeli testvérpárok számára. Masszív, praktikus és helytakarékos.

M-Home

M-Home

Maximális kiszereltség, univerzális használhatóság, egyszerű kezelhetőség, modern design és mindez Önnek és gyermekének? Igen, az M-Home választásával otthona semmit sem veszít majd varázsából.

Biztonsági ülések

Biztonsági ülések

Biztonságos és kényelmes. Ez kellene, hogy jellemezzen minden autósülést. Az Inglesina autósülések ezen felül elegánsak, praktikusak, alkalmasak minden típusú autóba, minden súly és korosztály számára.

Egyéb termékek

Egyéb termékek

Az Inglesina további praktikus és trendi termékei, melyeket bent és kint a szabadban, otthon és utazás során egyaránt kihasználhat.

Kiegészítők

Kiegészítők

Hozza ki Inglesinájából a maximumot! A választható kiegészítőkkel könnyen az Ön és gyermeke igényeihez alakíthatja.

Babakocsi vázak

Babakocsi vázak

Az Inglesina babakocsik szíve és hajtóereje a vázukban rejtőzik. Könnyen szétnyithatók, szállításnál minimális helyet foglalnak és rendkívül könnyűek.

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek