KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Autosedačky
Biztonsági ülések

Az Inglesina Galileo I-Fix autósülés a 2-3 kategória (15-36 kg) számára készült.

Bemutatjuk az Amerigo HSA-t, a 9-18 kg közti súlyú gyermekeknek készült Inglesina autósülést.

Amerigo HSA ISOFIX biztonsági gyermekülés 9-18 kg súlyú gyermekeknek, ütközéscsillapító rendszerrel és ISOFIX rögzítőrendszerrel.

A Prime Miglia biztonsági ülés kényelmet és biztonságot nyújt utasa számára, és mindezek mellet a beszerelése is roppant egyszerű. 9 kg-os testsúlytól az ülés használatát igénylő időtartam végéig használható.

Maximális kényelem és a legújabb védelmi technikák? A Marco Polo autósülés védeni fogja gyermekét születésétől egészen 18 kg-os súlyáig.

Biztonság mindenekelőtt. Az Inglesina által kifejlesztett Huggy a legkisebb babáknak, akik az autóban és a séta során is maximális védelmet igényelnek.

A Prime Miglia I-FIX biztonsági ülés a technológiailag legfejlettebb megoldást kínálja a 9-36 kg-os súlyú gyermekek kényelmes és biztonságos szállítására.

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek