KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Autosedačky » Amerigo HSA Isofix

Amerigo HSA Isofix

Amerigo HSA ISOFIX biztonsági gyermekülés 9-18 kg súlyú gyermekeknek, ütközéscsillapító rendszerrel és ISOFIX rögzítőrendszerrel.

 

A modern biztonsági elemeinek köszönhetően, mint például az exkluzív HSA ütközéscsillapító rendszer, az Amerigo HSA Isofix segít a szülőknek, hogy nagyobb biztonságban érezhessék gyermeküket a mindennapi használat során és a hosszú utakon is. A gyermek biztonságához az ergonomikus ülés, a kényelmes párnák és a támla dönthetőségének 4 helyzete is hozzájárul. Az Amerigo HSA Isofix rögzíthető az autóba Isofix rögzítőelemekkel vagy standard módon a jármű biztonsági öveinek használatával (a kompatibilis gépjárművek listáját megtekintheti a használati átmutatóban vagy az Inglesina weboldalán).

Részletek

ECE44/04 szabványú, 9-18 kg-os testsúlyú gyermekek számára.Az ülés ergonomikus dizájnja a gyermeket tökéletesen körülöleli, így fokozottan véd. Az ütközésnél, illetve hirtelen fékezésnél keletkezett hajlítónyomatékot kiegyenlítő talppal kiegészített ISOFIX rögzítőrendszer a biztonságot még tovább növeli.A biztonsági ülés belső övei a fejtámlával vannak egybeépítve.Az ülés héjszerkezete 4 pozícióba dönthető.HSA ütközéscsillapító rendszer (Hydraulic Shock Absorber).

Műszaki adatok

Anyaga: polipropilén

A huzat anyaga: poliészter huzat 10 mm-es szivaccsal és lélegző 3D hálós béléssel

Öv: 5 pontos biztonsági öv

Az autóba való rögzítés: Isofix csatlakozók + talp vagy a jármű biztonsági öveivel

A rögzítés iránya: menetiránynak megfelelően

Méretek: 44 x 72 x 62 cm (szélesség x magasság x mélység)

Teljes súly: 13,8 kg

Biztonsági szabvány: ECE R44/04

Inglesina

Narozením nového dítěte přichází na svět také nová maminka a od této chvíle se posláním Inglesiny stává starost o ni a její děťátko vytvářením světa plného lásky, světa, ve kterém je vše ,,vyrobeno srdcem“. Snoubí se v něm pohodlí a účelnost, stejně tak jako kvalita a styl s těmi nejpřísnějšími bezpečnostními předpisy - to všechno dělá z Inglesiny celosvětově proslulou značku pro nejmenší.