KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Autosedačky » Huggy Multifix

Huggy Multifix

Biztonság mindenekelőtt. Az Inglesina által kifejlesztett Huggy a legkisebb babáknak, akik az autóban és a séta során is maximális védelmet igényelnek.

 

A HUGGY MULTIFIX autósülést a legkisebb gyermekekkel való utazásra fejlesztették ki. A háttámla egyedi dőlésszögének és a fej oldalvédelmének köszönhetően kényelmes és biztonságos. Az autóba könnyen rögzíthető a bázisalapnak köszönhetően, mely kiegészítőként megvásárolható. Kapható alapváltozatban és Isofix rögzítőrendszerrel.

Az utazórendszer része

A Huggy a balestrino alvázon. A vázra való rögzítéshez adapter szükséges.A Huggy a Comfort Chrome alvázon. Adapter nélküli rögzítés, közvetlenül az Easy Clip csatlakozó rendszerrel.A Huggy autósülés a felfújható kerekekkel rendelkező Ergo Bike alvázon. Adapter nélküli rögzítés, közvetlenül az Easy Clip csatlakozó rendszerrel.A Huggy autósülés az Otutto alvázon. Adapter nélküli rögzítés, közvetlenül az Easy Clip csatlakozó rendszerrel.

1. Balestrino vázon
2. Comfort Chrome vázon
3. Ergo Bike vázon
4. Otutto vázon

A Huggy az Avio alvázon. A rögzítéséhez két, az Avio részét képező adapter szükséges.A Huggy a Zippy alvázon. Adapter nélküli rögzítés, közvetlenül az Easy Clip csatlakozó rendszerrel.A Huggy autósülés a Zippy Free alvázon. Adapter nélküli rögzítés, közvetlenül az Easy Clip csatlakozó rendszerrel.A Huggy ikreknek készült Domino alvázon. Adapter nélküli rögzítés, közvetlenül az Easy Clip csatlakozó rendszerrel.

5. Avio vázon
6. Zippy vázon
7. Zippy Free vázon
8. Domino vázon

Részletek

Oldalsó védelmet biztosító rendszerrel.Állítható napvédő tetővel.A puhán párnázott ülésbetét csúszásgátló talpa segítségével kiegyenlíti az ülés dőlését, így az sokkal kényelmesebb és egyben biztonságosabb. Később, ha a gyermek már bagyobb a betét kivehető, így sokkal több helye lesz az ülésben.Az ülés belső övei puha légáteresztő párnázással vannak ellátva.

Választható kiegészítők

A Huggy nyári frottír ülésbetétje elválasztja a gyermeket az ülés polisztirol anyagától.Szúnyogok és rovarok elől védő szúnyogháló a Huggy ülésre.Amennyiben a Huggy-t nem csak autóban, hanem alvázon is használni szeretné, akkor az esővédő is jól jöhet.Bázisalap a Huggy Multifix hordozó ISOFIX rendszerhez, mely rendszer jelentősen növeli a hordozó stabilitását a járműben és ezáltal növeli a biztonságot. A hordozó rögzítése és eltávolítása a járműből igen egyszerű és gyors.Standard bázisalap a Huggy Multifix hordozóhoz. A jármű biztonsági öveivel rögzíthető. Az elvégzett tesztek igazolják, hogy növeli a biztonságot és megkönnyíti a hordozó rögzítését az autóba.

Műszaki adatok

Anyaga: polipropilén

A huzat anyaga: poliészter

Öv: 3 pontos biztonsági öv

Az autóba való rögzítés: 3 pontos

A rögzítés iránya: csak menetiránynak háttal

Az ülés külső méretei: 42 x 55 x 68 cm (szélesség x magasság x mélység)

Az SHP bázis méretei: 43 x 18 x 53 cm (szélesség x magasság x mélység)

Az Isofix bázis méretei: 43 x 15,5 x 53,5 cm (szélesség x magasság x mélység)

Súlya a bázis nélkül: 3,5 kg

Biztonsági szabvány: ECE R44/04

Kapcsolódó videók

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek