KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Autosedačky » Inglesina Galileo I-FIX

Inglesina Galileo I-FIX

Az Inglesina Galileo I-Fix autósülés a 2-3 kategória (15-36 kg) számára készült.

 

A Galileo az Inglesina autósülés sorozatának legújabb tagja. Kitűnik szigorított biztonsági szabványival, sokoldalúságával és kivitelezésével, mely a legmodernebb járművekbe is beleillik. Minden autóba csatlakoztatható, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e Isofix bekötési pontokkal vagy sem (a kompatibilis gépjárművek listáját megtekintheti a használati átmutatóban vagy az Inglesina weboldalán), ami megkönnyíti az ülés használatát olyan családok számára, melyek különböző felszereltségű gépjárművekkel rendelkeznek.

A széles, jól illeszkedő, ergonomikusan kialakított párnázott ülés kényelmessé teszi az utat a gyermek számára. A fejtámasz védelmet nyújt oldalütközés esetén és mivel magassága 9 fokozatba állítható, a gyermekkel együtt nő.

Részletek

A fejtámla magassága 9 fokozatba állítható. A biztonsági övet vezető vonal be van építve a fejtámlába. Az oldalsó ütközéscsillapító technológia növeli a biztonságot oldalütközés esetén. Ergonomikusan kialakított ülés. A puha 3D hálós anyagból készült betét biztosítja a szellőzést és a gyermek kényelmét. A szék hát- és fejtámlájának konstrukciója nyílásokkal van ellátva, amelyek tovább növelik a szellőzést. Minden autóba csatlakoztatható, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e Isofix bekötési pontokkal vagy sem. Rendelkezik Isofix csatlakozókkal (a kompatibilis gépjárművek listáját megtekintheti a használati átmutatóban vagy az Inglesina weboldalán). Ezen felül az autósülést MINDIG rögzíteni kell a gépjármű biztonsági öveivel is.

Műszaki adatok

Anyaga: polipropilén és nagy sűrűségű polietilén

A huzat anyaga: poliészter huzat 10 mm-es szivaccsal és lélegző 3D hálós béléssel

Az autó öveivel való rögzítés: 3 pontos

A rögzítés iránya: csak menetiránynak megfelelően

Méretek: 49 x 65/85 x 47 cm (szélesség x magasság x mélység)

Teljes súly: 8,8 kg

Biztonsági szabvány: ECE R44/04

Inglesina

Narozením nového dítěte přichází na svět také nová maminka a od této chvíle se posláním Inglesiny stává starost o ni a její děťátko vytvářením světa plného lásky, světa, ve kterém je vše ,,vyrobeno srdcem“. Snoubí se v něm pohodlí a účelnost, stejně tak jako kvalita a styl s těmi nejpřísnějšími bezpečnostními předpisy - to všechno dělá z Inglesiny celosvětově proslulou značku pro nejmenší.