KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Autosedačky » Prime Miglia

Prime Miglia

A Prime Miglia biztonsági ülés kényelmet és biztonságot nyújt utasa számára, és mindezek mellet a beszerelése is roppant egyszerű. 9 kg-os testsúlytól az ülés használatát igénylő időtartam végéig használható.

 

A biztonsági ülés technológiailag fejlett, rendkívül kényelmes, és közben nagyon könnyű (csak 6 kg). A belső fejtámlája 4 különböző magasságba és 5 szélességi pozícióba állítható. Az ülés háttámlájának magassága szintén variálható, méghozzá 6 különböző pozícióba. A későbbiekben, mikor már nem lesz rá szükség (min. 25 kg), teljesen leszerelhető, így már csak ülésmagasítóként funkcionál. A Prime Miglia így remekül igazodik a növekvő gyermek igényeihez.

Részletek

I+II+III kategóriájú, 9-36 kg.A közlekedési balesetek nagy része során az autó oldalát éri az ütés. Az SHP rendszer fokozza a gyermek fejének védelmét oldalütközéskor.A belső fejtámla magassága és szélessége is állítható.A háttámla 6 különböző magasságba állítható. A kb. 20 kg-os súly elérését követően a belső biztonsági övek eltávolíthatók, és az ülés továbbra is használható nélkülük.Az ülésmagasítóba rejtett rész lenyitását követően a támasz két helyzetbe állítható: pihenő és utazó.Ha a gyermek kinövi az ülést (25-30kg), a háttámla eltávolítása után ülésmagasítóként továbbra is használható.

Műszaki adatok

Anyaga: polietilén

A huzat anyaga: poliészter huzat 10 mm-es szivaccsal és lélegző 3D hálós béléssel

Öv: 5 pontos biztonsági öv

Az autóba való rögzítés: 3 pontos

A rögzítés iránya: csak menetiránynak megfelelően

Méretek: 45 x 70 x 44 cm (szélesség x magasság x mélység)

Teljes súly: 6,9 kg

Biztonsági szabvány: ECE R44/04

Kapcsolódó videók

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek