KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Pro dvojčata » Inglesina Twin Swift

Inglesina Twin Swift

A Twin Swift egy praktikus és könnyen irányítható babakocsi iker babák számára.

A babakocsi búrái és háttámlái külön-külön állíthatók, hogy a lehető legtöbb szabadságot biztosítsuk mindkét babának. A Twin Swift elemei:

  • Babakocsi 
  • Tárolókosár

Tulajdonságai: Az esernyőszerű összecsukási rendszer most még kisebb méretűre csukja össze a kocsit. Puha ergonomikusan kialakított fogantyúk. Az elülső bolygókerekek aktiválhatók és rögzíthetők anélkül, hogy magukkal a kerekekkel kellene manipulálni. Az elülső és a hátsó kerekek is rázkódást elnyelő lengéscsillapítással vannak ellátva és 145 mm átmérőjűek. A háttámla négy fokozatba állítható. Részei az állítható 5-pontos biztonsági övek. Az öv hátpántjának magassága két fokozatba állítható, így az nő a gyermekkel. Állítható búra nagy tárolózsebbel. Szétnyílást gátló zárral van ellátva, ami megakadályozza a kocsi véletlenszerű szétnyílását tárolási helyzetben. A meglepően tágas tárolókosár egészen 3 kg-ig terhelhető.

Sportkocsi

Az Inglesina Swift elölnézetből.Az Inglesina Swift srég állásban. Az Inglesina Swift oldalnézetből.

1. Elölnézet
2. Srég állás
3. Oldalnézet

 

Részletek

Az ülés háttámlája 4 fokozatba dönthető.A magas búra tágas teret biztosít és előredönthető sültje véd az erős napsugárzástól.Biztonsági fogantyúval van ellátva, mely menet közben jó kapaszkodó gyermekének és, mely a kocsival együtt összecsukódik. Az állítható lábtámla is gyermeke kényelmét szolgálja.A búra hátsó részén egy praktikus tárolórekesz és egy kis ablak található.Összecsukva minimálsi helyet foglal és az oldalán található fogantyú segítségével könnyedén hordozható, akár egy táska.

Alapfelszereltség

Könnyen hozzáférhető pohártartó.Része egy tágas könnyen hozzáférhető 3 kg teherbírású bevásárlókosár. Az alsó rész közepén egy kis vízelvezető lyuk található.

Választható kiegészítők

Praktikus színben azonos pelenkázótáska.A sportkocsiváz hordozására alkalmas táska. Így nem koszolódik be az autó beltere és jó kihasználható a repülőgépes utazásoknál.Téli hálózsák az 5-pontos biztonsági övrendszerhez szükséges nyílásokkal.

Műszaki adatok

Csukódási rendszer: esernyőszerű

Méretei szétnyitott állapotban: 74 x 108 x 77 cm (szélesség x magasság x mélység)

Méretei összecsukott állapotban: 45 x 105 x 27 cm (szélesség x magasság x mélység)

Súly: 12,7 kg

Kapcsolódó videók

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek