KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština

Inglesina Fast

Inglesina Fast asztalhoz rögzített etetőszék. Könnyűsúlyú, áthelyezése és tárolása egyszerű.

Fast etetőszékkel gyermeke az asztalnál ülhet, akárcsak a felnőttek. Otthon, kirándulások során vagy éttermi látogatáskor is kéznél van. Könnyedén hordozható a mellékelt táska segítségével. A Fast asztali etetőszék praktikus és nemcsak megkönnyíti az etetést, de élvezetessé is teszi azt.

A maximális megengedett súly 15 kg.

Részletek

Univerzális hozzáerősítők minden asztaltípushoz. Az asztal minimális vastagsága 20 mm.A biztonsági ágyéköv megakadályozza, hogy a gyermek kicsússzon, a biztonsági övek pedig, hogy kiessen a székből.Hátoldalán praktikus zsebbel a kellékekre pl. előkére.Összezárt állapotban minimális helyet foglal.A levehető huzat 30°C-on mosható.

Alapfelszereltség

Praktikus táska a szállításra.

Kapcsolódó videók

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek