KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština

Inglesina Fast

Inglesina Fast asztalhoz rögzített etetőszék. Könnyűsúlyú, áthelyezése és tárolása egyszerű.

Fast etetőszékkel gyermeke az asztalnál ülhet, akárcsak a felnőttek. Otthon, kirándulások során vagy éttermi látogatáskor is kéznél van. Könnyedén hordozható a mellékelt táska segítségével. A Fast asztali etetőszék praktikus és nemcsak megkönnyíti az etetést, de élvezetessé is teszi azt.

A maximális megengedett súly 15 kg.

Részletek

Univerzális hozzáerősítők minden asztaltípushoz. Az asztal minimális vastagsága 20 mm.A biztonsági ágyéköv megakadályozza, hogy a gyermek kicsússzon, a biztonsági övek pedig, hogy kiessen a székből.Hátoldalán praktikus zsebbel a kellékekre pl. előkére.Összezárt állapotban minimális helyet foglal.A levehető huzat 30°C-on mosható.

Alapfelszereltség

Praktikus táska a szállításra.

Kapcsolódó videók

Inglesina

Narozením nového dítěte přichází na svět také nová maminka a od této chvíle se posláním Inglesiny stává starost o ni a její děťátko vytvářením světa plného lásky, světa, ve kterém je vše ,,vyrobeno srdcem“. Snoubí se v něm pohodlí a účelnost, stejně tak jako kvalita a styl s těmi nejpřísnějšími bezpečnostními předpisy - to všechno dělá z Inglesiny celosvětově proslulou značku pro nejmenší.