KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Kollekció » Kollekció 2015 » Egyéb termékek » Quad testvérfellépő

Quad testvérfellépő

Hogyan lehet megoldani két gyermek szállítását? Amennyiben Quad babakocsija van, használja a Quad testvérfellépőt.

Az Inglesina eredeti megoldása kiterjeszti az Inglesina Quad nyújtotta lehetőségeket gyermeke szállítására. Egy gyermek helyett mostantól kettőt is szállíthat. Alkalmas 2 éves kortól a 20 kg-os testsúly eléréséig. Kizárólag az Inglesina Quad babakocsival használható az autóshordozóval vagy a sportüléssel kombinálva. A mózeskosárral nem használható. Könnyen fel- és lecsatlakoztatható a vázról. Amikor nem használja, egyszerűen hajtsa fel. A babakocsi összecsukása előtt szükséges a testvérfellépőt lecsatlakoztatni a vázról.

Méretei: szélesség 43 cm, hossz 30 cm, a földtől levő távolság 17 cm. Súly: 1,6 kg.

Részletek

Könnyen fel- és lecsatlakoztatható a vázról. Elegendő teret biztosít a gyermeknek.Amikor nem használja, egyszerűen hajtsa fel.

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek