KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Kollekció » Kollekció 2015 » M-Home » Zuma etetőszék

Zuma etetőszék

Sok szülő a modern belső teréhez illő etetőszéket keres. Számukra a Zuma jelenti a megoldást, amely ötvözi a kifinomult dizájnt a tökéletes technológiával.

A Zuma rengeteg funkciót kínál, amelyeknek köszönhetően a gyermek etetése a nap egyik legkellemesebb részévé válik.

Egyes etetőszékeket vidám motívumok díszítenek. Mások érdekes dizájnnal rendelkeznek, de csak állnak anélkül, hogy bármit lehetne kezdeni velük. A szülők nagy része olyan etetőszéket keres, amely a modern dizájnon kívül, hasznos funkciókat is kínál. Az Inglesina az ő számukra fejlesztette ki a Zuma-t. Dekoratív, az anyagok, színek és a tiszta vonalak harmonizálnak a modern belső térrel és a funkciók túlszárnyalják mindazt, amit az eddigi piac nyújtani tudott. A Zuma új irányadóvá vállt, amit a versenytársak erőteljesen próbálnak felülmúlni. Az Inglesina eközben az elegáns fehér szín mellett előállt egy trendi sötét változattal és bővítette a huzatok színeinek számát is. A Zuma-t egyszerű kezelni, összecsukva befér az asztal vagy a konyhapult alá, és a huzat színének cserélhetősége miatt, sosem unja meg.

Részletek

Az 5-pontos biztonsági övrendszer mindig legyen rögzítve.Az etetőszék támlája 3 pozícióba állítható.8 különbőző magasságba állítható, így szinte minden asztalhoz illik.Összecsukva minimális helyet foglal és befér az asztal vagy a konyhapult alá. Összecsukott állapotban előbukkannak az eddig rejtett kerekek (a piros karikában), amik segítségével áttolhatja a Zuma-t oda, ahova szeretné anélkül, hogy cipelnie kellene.A Zuma-hoz tartozik egy tálca, amelyen tálalhatja gyermekének az ételt és amelyet utána betehet a mosogatógépbe.Étkezés közben a gyerekek nagy rendetlenséget csinálnak maguk körül, ezért fontos, hogy a szék váza egyszerűen tisztítható és, hogy mindkét huzat könnyen eltávolítható és 30°C-on kézzel mosható.

Elismerés

A közkedvelt Inglesina M-Home Zuma etetőszéket az USA az év legjobb gyermektermékének járó NAPPA díjjal jutalmazta!

Választható kiegészítők

A Zuma-t soha nem unja meg. Elég egy más színű huzatot választani, amit mindig az épp divatos színben tud megvásárolni.

Kapcsolódó videók

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek