KOLEKCE 2016

Hluboké kočárky Hluboké kočárky
Systémy Systémy
Sportovní kočárky Sportovní kočárky
Pro dvojčata Pro dvojčata
M-Home M-Home
Autosedačky Autosedačky
Další výrobky Další výrobky
Příslušenství Příslušenství

Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština

Quad Sport

A Quad nem csupán egy remek rendszer, hanem egy egyedülálló sport babakocsi is.

QUAD SPORT életstílus

Modern, robusztus, alkalmas városba és terepre egyaránt. A Quad sport babakocsival semmilyen terep nem akadály, rendkívül kompakt és el van látva a szabadalmaztatott összecsukási rendszerrel, csapágyas kerekekkel és menetirányban és háttal is fordítható sport üléssel. A tágas, praktikus és mind emellett trendi sportülés háttámlája dönthető és akár vízszintes helyzetbe is hozható. A babakocsi fel van szerelve hosszított lábzsákkal, esővédővel és lehajtható sültös búrával, így minden évszakra alkalmas.

  

Elismerés

A közkedvelt Inglesina Quad moduláris rendszert az USA az év legjobb gyermektermékének járó NAPPA díjjal jutalmazta!A közkedvelt Inglesina Quad moduláris rendszert az USA az év legjobb gyermektermékének járó NAPPA díjjal jutalmazta!

Vázak

Black (csak a Vulcano számára).Ardesia.Bike váz – fekete.

Részletek

  A puha soft touch fogantyúval kiegészített egységes tolókar magassága állítható. Összecsukott állapotban a váz rendkívül kis helyet foglal és támasztás nélkül megáll. Az összecsukott kocsi szétnyílását gátló zár. Az Inglesina által szabadalmaztatott rendszer lehetővé teszi, hogy a kocsit egy kézzel összecsukja és szétnyissa (összecsukott váz). Az Inglesina által szabadalmaztatott rendszer lehetővé teszi, hogy a kocsit egy kézzel összecsukja és szétnyissa (a váz összecsukása, 2. lépés). Az Inglesina által szabadalmaztatott rendszer lehetővé teszi, hogy a kocsit egy kézzel összecsukja és szétnyissa (a váz összecsukása, 1. lépés). Az Inglesina által szabadalmaztatott rendszer lehetővé teszi, hogy a kocsit egy kézzel összecsukja és szétnyissa (szétnyitott váz). Az Inglesina által szabadalmaztatott rendszer lehetővé teszi, hogy a kocsit egy kézzel összecsukja és szétnyissa (a váz szétnyitása, 2. lépés). Az Inglesina által szabadalmaztatott rendszer lehetővé teszi, hogy a kocsit egy kézzel összecsukja és szétnyissa (a váz szétnyitása, 1. lépés). A kupolán lévő kis ablak. A sportülés kupolájának nagysága állítható a hátsó részbe rejtett cipzárnak köszönhetően. A kupola előredöntött állapotban véd a széltől és az erős napsütéstől. A sportülés háttámlája 4 fokozatba dönthető és központi rendszer működteti. A háttámla vízszintes helyzetbe hozható, így már újszülött kortól használható (ajánlott a Cocoon kicsinyítő bélés használata). A sportülés háttámlája 4 fokozatba dönthető és központi rendszer működteti. A sportülés háttámlája 4 fokozatba dönthető és központi rendszer működteti. A sportülés háttámlája 4 fokozatba dönthető és központi rendszer működteti. Puha jerseye anyagból készült ergonomikusan kialakított Cocoon kicsinyítő bélés újszülöttek számára. Puha jerseye anyagból készült ergonomikusan kialakított Cocoon kicsinyítő bélés újszülöttek számára. Esővédő a sportülésre. 5-pontos állítható biztonsági öv párnázott pántokkal.   A sportülés menetiránynak megfelelően és háttal is a vázra helyezhető. Beállítása nagyon egyszerű.    

Választható kiegészítők

Nyári pamut betét a sportülésbe.Téli kapucnis hálózsák, az 5-pontos biztonsági övrendszerhez szükséges nyílásokkal van ellátva, sportülésbe vagy mózeskosárba is alkalmas.Ha erősen göröngyös terepen is tervezi használni a babakocsit, jól jöhet az ERGO BIKE ARDESIA váz. A masszív váz 300 mm átmérőjű felfújható kerekekkel van ellátva. Jár hozzá egy praktikus kis pumpa. Kitűnő a felfüggesztése, a tekercsrugókat műanyag részek védik. Kicsire összecsukható. Része egy 3 kg teherbírású bevásárlókosár és egy záródásgátló biztonsági rendszer.Az Inglesina Maxi-Cosi adapter lehetővé teszi, hogy a Quad vázra más márkájú hordozókat is ráillesszen, amennyiben azok Maxi-Cosi rendszerrel vannak ellátva, pl: Kiddy (Evolution/Evolution 2/Lunafix) + Maxi-Cosi (Mico AP & Prezi) + Cybex (Aton & Aton 2) + Nuna Pipa stb. Abban az esetben, ha más Maxi-Cosi-val ellátott autósülése van, próbálja ki az üzletben, hogy illeszkedik-e a vázra.

Kapcsolódó videók

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek