Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Inglesina » Hírek

Hírek

Meghívó a For Babies kiállításra Prága - Letňany

Szeretettel meghívunk mindenkit a prágai For Babies kiállításra. Standunkat a 2-es számú pavilonban a B szektorban találják.


F BABIES CERVENEAz Inglesina csapata újdonságok egész sorával készült Önnek. Az új Inglesina Gusto etetőszék, a letisztult dizájn és a széles funkcionalitás megtestesítője, garantáltan felkelti az érdeklődését. Az új Galileo autósülés, amely 15-36 kg ajánlott gyermekeknek, magas védelmet biztosít oldal- és frontális ütközés esetén, és amely rögzíthető ISOFIX illetve biztonsági övek segítségével egyaránt. Reflektorfényben lesz Közép-Európa gyöngyszeme, az Inglesina legújabb modellje, a Quad, amelyet elsők között tekinthetnek meg. Az Inglesina Quad vázszerkezete nagy kerekekkel van felszerelve, szuper kompakt és egy kézzel csukható. A 2014-es kollekcióból természetesen nem hiányozhatnak a 2013-as kollekció kedvencei sem. Az év legnagyobb Inglesina babakocsi bemutatóját szakembereink biztosítják. Használja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy élőben tapasztalja miért olyan népszerű az Inglesina a kismamák körében és világszerte számos országban.

További részleteket a kiállításról megtekinthetik a For Babies officiális oldalán For Babies.

Čítať ďalej...

Bezpečnostní upozornění pro zákazníky

There are no translations available.

Autosedačka 0+Inglesina Huggy

Sabelt Spa, vedoucí společnost v oblasti dětské bezpečnosti, oznamil, že jeden jediný model přezky použité u autosedačky INGLESINA HUGGY skupina 0+ - prodávané samostatně nebo jako čast modulárních systémů – by mohla způsobit v jistých případech potencionálně vadnou funkci, jejimž důsledkem se může stát snížení účinnosti ochrany.

 

Čítať ďalej...

Baby Expo Bécsben!

head1 2013Szeretettel meghívjuk Önöket a bécsi Baby Expo kiállításra, mely május 3-5-ig kerül megrendezésre Bécsben. Standunkat a 304-es szám alatt találják. Használják ki ezt a lehetőséget és tekintsék meg kínálatunkat előben is!

Pozvánka na For Kids 2013

There are no translations available.

Srdečně Vás zveme do expozice Inglesiny na veletrhu For Kids 2013 v Praze - Letňanech. V expozici, umístěné ve stánku Špuntík, naleznete kočárky Inglesina i další výrobky značky Inglesina. Nenechejte si ujít příležitost si osobně vše vyzkoušet a navštivte nás. Budeme se na Vás těšit!

Čítať ďalej...

Látogassa meg az Inglesinát a Pro dítě kiállításon!

Szeretettel várunk mindenkit a brünni Pro dítě kiállításra, amely 2013. március 7-10. kerül megrendezésre. Használják ki a lehetőséget és ismerkedjenek meg gazdag termékkínálatunkkal élőben is.

Az Inglesina babakocsik immár 21. éve elérhetőek Csehországban, így mára már legendává nőtte ki magát. Kínálatát folyamatosan bővíti és a legmodernebb megoldásokkal próbál lépést tartani a legújabb trendekkel. A 2013-as kollekció újdonsága a Trilogy modell, mely egy kifinomult izlésű és egy rendkívül magas technikai elvárásoknak megfelelő tervezés eredménye. A kiállításról nem hiányozhat a babakocsik királynője, az Inglesina Classica, és a többi kedvelt babakocsi sem. 

Čítať ďalej...

Meghívó a pozsonyi Gyermek és család kiállításra

Szeretettel meghívjuk Önöket kiállítói standunkra a pozsonyi Gyermek és Család kiállításra, amely 2013. február 8-9-10-én kerül megrendezésre az INCHEBA kiállítói termében. Standunkat a D pavilonban találják, a 300-as szám alatt, ahol többekközött megismerkedhetnek az Inglesina 2013-as kollekció újdonságaival is.

Inglesina Otutto Crystal Blue by Swarovski

There are no translations available.

Pro milovníky elegance a luxusu připravila Inglesina naprosto unikátní Otutto Crystal Blue zdobenou originálními krystaly značky Swarovski. V této limitované edici populárního kočárku Otutto se snoubí vyjimečnost s praktickým řešením pokrývajícím všechny potřeby přepravy dítěte od jeho narození až do cca 3 let. Více informací o kočárku Inglesina Otutto Crystal Blue Swarovski i možnost nákupu.

Otutto Swarovski

A 2013-as kollekció bemutatása Budapesten

corpweb420Szeretettel meghívunk minden kedves látogatót az Inglesina standunkra a Baba Mama Expón, mely 2012. november 16-17-18-án a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Közvetlen a bejárat mellett, az 58-as standon várunk minden kedves érdeklődőt. A már ismert modellek mellett elsőként ismerkedhet meg a 2013 kollekció Trilogy modellel. Trilogy egy kifinomult izlésű és egy magas technikai elvárásokat támasztó tervezés eredménye. Most Ön is megtapasztalhatja a legkivállóbb minőséget, az élmény garantált. Szeretettel várja az Inglesina csapat.

Čítať ďalej...

Inglesina na Dnech Marianne

There are no translations available.

435X327 _dny-marianne2012Ve dnech 7. až 9. září opět proběhne největší nákupní akce v ČR - Dny Marianne. Letos si během nich budete moci pořídit také kočárky Inglesina za výhodnou cenu! Kde nás najdete?

 

V Praze: Malvík, Jetřichova 2463. Špuntík, Věštínská 270/1. Babiez, OC Letňany, Veselská 719. Babypark, Skorkovská 1511. Babypark, Skandinávská 5.

V Brně: Babypark, Campus Square, Akademická ul.

 

Pokud se budete chtít setkat přímo se zkušenými zástupci Inglesiny, kteří Vám s výběrem kočárku ochotně a rádi poradí, navštivte nás na prodejnách:

 

Malvík, Praha - Sobota 8.9.2012 od 9.00 do 19.30

Babiez, Praha - Pátek 7.9.2012 od 15.00 do 20.00

Babypark, Brno - Sobota 8.9.2012 od 10.00 do 18.00

 

dny mariane

Avio Lime, zn.výhodně!

There are no translations available.

avio-lim-04Jarní návštěva u prodejců Inglesiny je teď ještě výhodnější. Ve spolupráci s prodejnami jsme pro vás připravili výhodnou nabídku moderního kočárku Inglesina Avio v jarní barvě Lime. Takže kromě skvělého designu, moderní technologie a maximální funkčnosti můžete nyní zístat ještě výhodnou cenu. Původní cena 9990,-Kč je nyní snížena na 8490,-Kč. Tato nabídka se vztahuje pouze na barvu LIME a je omezena do vyprodání zásob.

 

Ptejte se na tuto výhodnou nabídku na nejbližší prodejně Inglesiny!

 

lime

Strana 4 z 5

  • Hírek

  • Értékeink

  • Történelem

  • Az Inglesina inspirációja

  • Miért Inglesina?

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek