Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Inglesina » Hírek » GYERMEK ÉS CSALÁD 2015 kiállítás Pozsonyban

GYERMEK ÉS CSALÁD 2015 kiállítás Pozsonyban

Szeretettel meghívunk az idei GYERMEK ÉS CSALÁD expóra (Dieťa a Rodina) február 13-14-én a pozsonyi Incheba kiállítási csarnokba, ahol lehetőséged lesz személyesen megtekinteni és kipróbálni a legújabb Inglesina babakocsikat és autósüléseket!

Az idei tavasz legjobban várt újdonsága a felfújható hátsó kerekekkel rendelkező Inglesina Quad. Ez a babakocsi mindenfajta útfelszínnel megbirkózik, így gyermeked kényelmesen utazik még a legdurvább terepen is. Könnyedén egy kézzel összecsukható. Összecsukva nagyon kompakt, így otthon kevés helyet foglal és kisebb autóba is befér. A kiállításon természetesen nem fog hiányozni a legendás Classica és a luxus Ottuto Deluxe hármas rendszer sem.

Szakértőink mindent szívesen megmutatnak és tanácsod adnak abban, melyik babakocsi felel meg legjobban neked és gyermekednek. Elmagyarázzák azt is, hogyan kell helyesen használni a termékeket és, hogy miről nem szabad megfeledkezni az utazások során. A szervezéssel kapcsolatos információkért látogass el az Incheba oldalára, mely szlovák és angol nyelven is elérhető. Szeretettel várunk február 13-14-én a GYERMEK ÉS CSALÁD expón a pozsonyi Inchebában!

Incheba

  • Hírek

  • Értékeink

  • Történelem

  • Az Inglesina inspirációja

  • Miért Inglesina?

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek