Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Inglesina » Hírek » A tavaszi kiállítások Brünnben folytatódnak: Pro dítě, Brno.

A tavaszi kiállítások Brünnben folytatódnak: Pro dítě, Brno.

Mindenkinek köszönjük, aki ellátogatott hozzánk a pozsonyi Gyermek és Család kiállításra. Azoknak, akik valamilyen okból nem tudtak eljönni van egy jó hírünk, újabb kiállításra készülünk Brünnben. Kicsivel a tavasz beköszönte előtt, március 5-8. között szeretettel várunk mindenkit standunkon, ahol 150 m2-en készülünk a lehető legszélesebb választékkal.

Mivel lassan megérkeznek a melegebb tavaszi napok, a sport babakocsi kínálatunkat maximálisra bővítettük. Bemutatunk több mint 10 féle Tripp babakocsit, valamint a sportos kiszerelésű Quad babkocsit felfújható kerekekkel és újdonságként, hozzá vásárolható testvérfellépővel. Ott lesz a maximálisan praktikus Trilogy sport babakocsi, mely egy kézzel összecsukható, és a legendás Zippy is. De a mindinkább népszerű 3 az 1-ben Inglesina babakocsirendszerek sem fognak hiányozni. A Trilogy, Otutto de Luxe és a Quad babakocsikat remek választássá teszi az alapárba belefoglalt gazdag felszereltség és egyedülálló kölcsönös kombinálhatóság. Ezen felül, ha a kiállításon vásárol vagy rendel tőlünk, megajándékozzuk egy bázistalppal, mely gondoskodik az autóban való biztonságos szállításról. Bővebb információkat a szervezéssel kapcsolatban a brünni kiállítócsarnok oldalán olvashat. Kösse össze a kellemeset a hasznossal és látogassa meg az Inglesinát Brünn szép városában :-)

1818 Blava 600

  • Hírek

  • Értékeink

  • Történelem

  • Az Inglesina inspirációja

  • Miért Inglesina?

Inglesina

Narozením nového dítěte přichází na svět také nová maminka a od této chvíle se posláním Inglesiny stává starost o ni a její děťátko vytvářením světa plného lásky, světa, ve kterém je vše ,,vyrobeno srdcem“. Snoubí se v něm pohodlí a účelnost, stejně tak jako kvalita a styl s těmi nejpřísnějšími bezpečnostními předpisy - to všechno dělá z Inglesiny celosvětově proslulou značku pro nejmenší.