Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Inglesina » Hírek » Látogassa meg az Inglesinát a Pro dítě kiállításon!

Látogassa meg az Inglesinát a Pro dítě kiállításon!

Szeretettel várunk mindenkit a brünni Pro dítě kiállításra, amely 2013. március 7-10. kerül megrendezésre. Használják ki a lehetőséget és ismerkedjenek meg gazdag termékkínálatunkkal élőben is.

Az Inglesina babakocsik immár 21. éve elérhetőek Csehországban, így mára már legendává nőtte ki magát. Kínálatát folyamatosan bővíti és a legmodernebb megoldásokkal próbál lépést tartani a legújabb trendekkel. A 2013-as kollekció újdonsága a Trilogy modell, mely egy kifinomult izlésű és egy rendkívül magas technikai elvárásoknak megfelelő tervezés eredménye. A kiállításról nem hiányozhat a babakocsik királynője, az Inglesina Classica, és a többi kedvelt babakocsi sem. 

  • Hírek

  • Értékeink

  • Történelem

  • Az Inglesina inspirációja

  • Miért Inglesina?

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek