Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Inglesina » Hírek » Meghívó a For Babies kiállításra Prága - Letňany

Meghívó a For Babies kiállításra Prága - Letňany

Szeretettel meghívunk mindenkit a prágai For Babies kiállításra. Standunkat a 2-es számú pavilonban a B szektorban találják.


F BABIES CERVENEAz Inglesina csapata újdonságok egész sorával készült Önnek. Az új Inglesina Gusto etetőszék, a letisztult dizájn és a széles funkcionalitás megtestesítője, garantáltan felkelti az érdeklődését. Az új Galileo autósülés, amely 15-36 kg ajánlott gyermekeknek, magas védelmet biztosít oldal- és frontális ütközés esetén, és amely rögzíthető ISOFIX illetve biztonsági övek segítségével egyaránt. Reflektorfényben lesz Közép-Európa gyöngyszeme, az Inglesina legújabb modellje, a Quad, amelyet elsők között tekinthetnek meg. Az Inglesina Quad vázszerkezete nagy kerekekkel van felszerelve, szuper kompakt és egy kézzel csukható. A 2014-es kollekcióból természetesen nem hiányozhatnak a 2013-as kollekció kedvencei sem. Az év legnagyobb Inglesina babakocsi bemutatóját szakembereink biztosítják. Használja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy élőben tapasztalja miért olyan népszerű az Inglesina a kismamák körében és világszerte számos országban.

További részleteket a kiállításról megtekinthetik a For Babies officiális oldalán For Babies.

  • Hírek

  • Értékeink

  • Történelem

  • Az Inglesina inspirációja

  • Miért Inglesina?

Inglesina

Narozením nového dítěte přichází na svět také nová maminka a od této chvíle se posláním Inglesiny stává starost o ni a její děťátko vytvářením světa plného lásky, světa, ve kterém je vše ,,vyrobeno srdcem“. Snoubí se v něm pohodlí a účelnost, stejně tak jako kvalita a styl s těmi nejpřísnějšími bezpečnostními předpisy - to všechno dělá z Inglesiny celosvětově proslulou značku pro nejmenší.