Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Inglesina » Hírek » Veselá Planéta 2015 kiállítás Kassán

Veselá Planéta 2015 kiállítás Kassán

Szeretettel meghívunk az idei Veselá Planéta kiállításra március 21-22-én Kassára, ahol lehetőséged lesz személyesen megtekinteni és kipróbálni a legújabb Inglesina babakocsikat és autósüléseket!

Az idei tavasz legjobban várt újdonsága a felfújható hátsó kerekekkel rendelkező Inglesina Quad. Ez a babakocsi mindenfajta útfelszínnel megbirkózik, így gyermeked kényelmesen utazik még a legdurvább terepen is. Könnyedén egy kézzel összecsukható. Összecsukva nagyon kompakt, így otthon kevés helyet foglal és kisebb autóba is befér.

Szakértőink mindent szívesen megmutatnak és tanácsod adnak abban, melyik babakocsi felel meg legjobban neked és gyermekednek. Elmagyarázzák azt is, hogyan kell helyesen használni a termékeket és, hogy miről nem szabad megfeledkezni az utazások során. A szervezéssel kapcsolatos információkért látogass el a kiállítás oldalára. Kismamáknak a belépés ingyenes!

Szeretettel várunk március 21-22-én a Veselá Planéta kiállításon Kassán!

Veselá Planéta

  • Hírek

  • Értékeink

  • Történelem

  • Az Inglesina inspirációja

  • Miért Inglesina?

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek