Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Inglesina » Hírek » Veselá Planéta 2015 kiállítás Kassán

Veselá Planéta 2015 kiállítás Kassán

Szeretettel meghívunk az idei Veselá Planéta kiállításra március 21-22-én Kassára, ahol lehetőséged lesz személyesen megtekinteni és kipróbálni a legújabb Inglesina babakocsikat és autósüléseket!

Az idei tavasz legjobban várt újdonsága a felfújható hátsó kerekekkel rendelkező Inglesina Quad. Ez a babakocsi mindenfajta útfelszínnel megbirkózik, így gyermeked kényelmesen utazik még a legdurvább terepen is. Könnyedén egy kézzel összecsukható. Összecsukva nagyon kompakt, így otthon kevés helyet foglal és kisebb autóba is befér.

Szakértőink mindent szívesen megmutatnak és tanácsod adnak abban, melyik babakocsi felel meg legjobban neked és gyermekednek. Elmagyarázzák azt is, hogyan kell helyesen használni a termékeket és, hogy miről nem szabad megfeledkezni az utazások során. A szervezéssel kapcsolatos információkért látogass el a kiállítás oldalára. Kismamáknak a belépés ingyenes!

Szeretettel várunk március 21-22-én a Veselá Planéta kiállításon Kassán!

Veselá Planéta

  • Hírek

  • Értékeink

  • Történelem

  • Az Inglesina inspirációja

  • Miért Inglesina?

Inglesina

Narozením nového dítěte přichází na svět také nová maminka a od této chvíle se posláním Inglesiny stává starost o ni a její děťátko vytvářením světa plného lásky, světa, ve kterém je vše ,,vyrobeno srdcem“. Snoubí se v něm pohodlí a účelnost, stejně tak jako kvalita a styl s těmi nejpřísnějšími bezpečnostními předpisy - to všechno dělá z Inglesiny celosvětově proslulou značku pro nejmenší.