Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Inglesina » Értékeink

A vállalatunknál dolgozó emberek – éppúgy, mint vásárlóink – szülők. Ők is átélték a szülővé válás csodálatos élményeit. Tisztában vagyunk vele, hogy egy gyermek világrajövetele nagy öröm és ugyanakkor nagy felelősség is.

Ez az oka annak, hogy több mint negyven éve keményen dolgozunk azért, hogy az anyukák és apukák nyugodtak lehessenek, ha gyermekük az Inglesinával utazik és teljes lelkesedéssel és odaadással szentelhessék magukat gyermeküknek. Célunk a kényelem, a biztonság és a sokoldalúság. Eszközeink a kutatás, az innováció és a stílus. Ez az Inglesina világa: egy világ, mely "szívvel épült" és amellyel, mint mindig, gyermeke javát szeretnénk szolgálni.

  • Hírek

  • Értékeink

  • Történelem

  • Az Inglesina inspirációja

  • Miért Inglesina?

Inglesina

Narozením nového dítěte přichází na svět také nová maminka a od této chvíle se posláním Inglesiny stává starost o ni a její děťátko vytvářením světa plného lásky, světa, ve kterém je vše ,,vyrobeno srdcem“. Snoubí se v něm pohodlí a účelnost, stejně tak jako kvalita a styl s těmi nejpřísnějšími bezpečnostními předpisy - to všechno dělá z Inglesiny celosvětově proslulou značku pro nejmenší.