Kočárky Inglesina

Hungarian SlovenčinaDeutsch (DE-CH-AT)Čeština
Inglesina » Inglesina » Értékeink

A vállalatunknál dolgozó emberek – éppúgy, mint vásárlóink – szülők. Ők is átélték a szülővé válás csodálatos élményeit. Tisztában vagyunk vele, hogy egy gyermek világrajövetele nagy öröm és ugyanakkor nagy felelősség is.

Ez az oka annak, hogy több mint negyven éve keményen dolgozunk azért, hogy az anyukák és apukák nyugodtak lehessenek, ha gyermekük az Inglesinával utazik és teljes lelkesedéssel és odaadással szentelhessék magukat gyermeküknek. Célunk a kényelem, a biztonság és a sokoldalúság. Eszközeink a kutatás, az innováció és a stílus. Ez az Inglesina világa: egy világ, mely "szívvel épült" és amellyel, mint mindig, gyermeke javát szeretnénk szolgálni.

  • Hírek

  • Értékeink

  • Történelem

  • Az Inglesina inspirációja

  • Miért Inglesina?

Inglesina

A gyermek születésével az anya is megszületik. Ettől a pillanattól kezdve az Inglesina küldetése az, hogy egy olyan világot teremtsen a babának, mely szeretettel és gondoskodással veszi őt körül. Az Inglesina babakocsik ötvözik a kényelmet, praktikusságot, stílust és a minőséget a legszigorúbb biztonsági előírásokkal - ez teszi az Inglesinát világszerte ismert és kedvelt márkává.

Szolgáltatások

Facebook
Szerviz
Üzletek